Galleri hantverket

Galleri Hantverket är ett galleri med butiksdel, centralt beläget på söder i Stockholm.

Pågående utställning

13

oktober
oktober 13 - november 1

lördag

Margareta Lewkowicz

Skulptur - brons, stengods och grafik Vi är alla en del av djurens värld. Den omger oss även om vi inte alltid är medvetna om den eller ser den. DET HÄR ÄR MITT MENAGERI. Jag är övertygad om att alla har sitt eget menageri. Djur som vi älskar, djur som berör oss så att vi … Fortsätt läsa "Margareta Lewkowicz"

Mer information »

Kommande utställningar

Elisabet Linna Persson

Elisabet Linna Persson, född 1958 Elisabet är bildkonstnär i Luleå och jobbar med måleri, grafik, emalj och glaskonst. Hon har ställt ut på ett stort antal gallerier och konsthallar både inom- och utomlands. foto: Elisabet Linna Persson Hon vill att hennes konst ska förmedla glädje ! Hennes konst är föreställande men inte realistisk. Betraktare upplever … Fortsätt läsa "Elisabet Linna Persson"

Mer information »

Julutställning

Bästa tiden på året när ni kan glädja er nära och kära eller er själva med en välförtjänt kvalitetspresent. Medlemmarna tar över galleriet och visar hur julklapparna ska se ut i år.  

Mer information »

Galleri Hantverket är ett kooperativ för yrkesverksamma konstnärer och konsthantverkare inom bland annat glas, keramik, järn, trä, betong och silver. Här hittar du skulptur, bruksföremål och smycken direkt levererade från medlemmarnas ateljéer och verkstäder. Tillverkningen och formgivningen är utförd på ett hantverksmässigt sätt av konstnärerna själva

Galleri Hantverket startades 1999 för att skapa ett forum för konstnärer att lättare kunna visa och sälja sina verk samt möta det alltjämt växande intresset för det handgjorda och unika. I butiken säljs föremålen av medlemmarna själva och det finns möjlighet att träffa oss personligen. I galleriet visar medlemmarna kontinuerligt nya utställningar av utvalda konstnärer och konsthantverkare från hela världen.

karta