Galleri hantverket

Vi är ett galleri med butiksdel, centralt beläget på söder i Stockholm.

Marie Thorslund

Natur & kultur Jag är en fransk/svensk konstnär som just nu bor och arbetar i Paris. I mitt bildspråk hämtar jag inspiration från kulturella nationalikoner ibland från olika epoker ibland motsägelsefulla som jag sammanför i mina målningar till nya kontexter, ett nytt bildspråk, en ny harmoni eller en kulturkrock. På senaste tiden är det hyllningen … Fortsätt läsa "Marie Thorslund"

Mer information »

Mathias Wilson

I utställningen “Mellan kikaren och städet” låter jag två av mina största intressen mötas: järnsmide och fågelskådning. Smidet har jag som försörjning för att det är min passion men efter arbetsdagens slut riktas gärna blicken bort från härden, upp mot skyarna och horisonten genom kikare och kamera.

Mer information »

Afsaneh Monemi Ångbäck ”Behind a Daydream..”

”Behind a Daydream” är en fortsättning.
Den handlar om mina fantasier och
mina hemliga dagdrömmar.

Mer information »

Galleri Hantverket är ett kooperativ för yrkesverksamma konstnärer och konsthantverkare inom bland annat glas, keramik, järn, trä, betong och silver. Här hittar du skulptur, bruksföremål och smycken direkt levererade från medlemmarnas ateljéer och verkstäder. Tillverkningen och formgivningen är utförd på ett hantverksmässigt sätt av konstnärerna själva

Galleri Hantverket startades 1999 för att skapa ett forum för konstnärer att lättare kunna visa och sälja sina verk samt möta det alltjämt växande intresset för det handgjorda och unika. I butiken säljs föremålen av medlemmarna själva och det finns möjlighet att träffa oss personligen. I galleriet visar medlemmarna kontinuerligt nya utställningar av utvalda konstnärer och konsthantverkare från hela världen.

karta