Galleri hantverket

Galleri Hantverket är ett galleri med butiksdel, centralt beläget på söder i Stockholm.

Sommarutställning

Under sommarutställningen fortsätter vårt 20 års jubileum som konsthantverkskollektiv.
Det kommer vi fira med 20% rabatt på utvalda verk.

Mer information »

Savva Ernst Günther

”Venus in progress” en bildutställning som främst hyllar kvinnan. Mina bilder har ofta handlat om mötet mellan mannen och kvinnan, men också omkring konflikt och drivkraft som förenas. Det kanske handlar om förlust. Venus in progress Foto: Savva Ernst Günther Mitt bildspråk hämtar inspiration och undertoner från den ryska avantgardismen, men också i det visuellt … Fortsätt läsa "Savva Ernst Günther"

Mer information »

Galleri Hantverket är ett kooperativ för yrkesverksamma konstnärer och konsthantverkare inom bland annat glas, keramik, järn, trä, betong och silver. Här hittar du skulptur, bruksföremål och smycken direkt levererade från medlemmarnas ateljéer och verkstäder. Tillverkningen och formgivningen är utförd på ett hantverksmässigt sätt av konstnärerna själva

Galleri Hantverket startades 1999 för att skapa ett forum för konstnärer att lättare kunna visa och sälja sina verk samt möta det alltjämt växande intresset för det handgjorda och unika. I butiken säljs föremålen av medlemmarna själva och det finns möjlighet att träffa oss personligen. I galleriet visar medlemmarna kontinuerligt nya utställningar av utvalda konstnärer och konsthantverkare från hela världen.

karta