Galleri hantverket

Vi är ett galleri med butiksdel, centralt beläget på söder i Stockholm.

Carl Wellander – Fågel, fisk eller mittemellan

Min världsbild både hjälper och begränsar mig.
Vad händer när jag stannar upp och tittar närmare, vidare och bortom mig själv?
.
.
.
.

Mer information »

Lars Malm – Tutti frutti

Lars arbetar med trä  och ibland med metall som kompletterande material. Han gör utsmyckningar för offentlig och privat miljö. Lars jobbar också med skulptur och skåp med skulpturala inslag. Finns i Söderköping där han ingår i konstnärsgruppen BlandArt, som sedan 20 år hyr Söderköpings gamla rådhus där de ställer ut sina alster året runt.

Mer information »

Galleri Hantverket är ett kooperativ för yrkesverksamma konstnärer och konsthantverkare inom bland annat glas, keramik, järn, trä, betong och silver. Här hittar du skulptur, bruksföremål och smycken direkt levererade från medlemmarnas ateljéer och verkstäder. Tillverkningen och formgivningen är utförd på ett hantverksmässigt sätt av konstnärerna själva

Galleri Hantverket startades 1999 för att skapa ett forum för konstnärer att lättare kunna visa och sälja sina verk samt möta det alltjämt växande intresset för det handgjorda och unika. I butiken säljs föremålen av medlemmarna själva och det finns möjlighet att träffa oss personligen. I galleriet visar medlemmarna kontinuerligt nya utställningar av utvalda konstnärer och konsthantverkare från hela världen.

karta