Galleri hantverket

Galleri Hantverket är ett galleri med butiksdel, centralt beläget på söder i Stockholm.

Pågående utställning

Julutställning

Bästa tiden på året när ni kan glädja er nära och kära eller er själva med en välförtjänt kvalitetspresent. Medlemmarna tar över galleriet och visar hur julklapparna ska se ut i år.  

Mer information »

Kommande utställningar

Inger Thurfjell

"Nya minnen skapas" Jag är född 1958 i Gällivare. Är uppvuxen i Piteå och har bott hela mitt vuxna liv i Luleå. Just nu undersöker jag min uppväxt genom att studera bilder i gamla fotoalbum från mina föräldrars hem. Berättelser och minnen från dåtiden utgör grunden för de bilder jag målar. Kolorerade och tolkade med … Fortsätt läsa "Inger Thurfjell"

Mer information »

Galleri Hantverket är ett kooperativ för yrkesverksamma konstnärer och konsthantverkare inom bland annat glas, keramik, järn, trä, betong och silver. Här hittar du skulptur, bruksföremål och smycken direkt levererade från medlemmarnas ateljéer och verkstäder. Tillverkningen och formgivningen är utförd på ett hantverksmässigt sätt av konstnärerna själva

Galleri Hantverket startades 1999 för att skapa ett forum för konstnärer att lättare kunna visa och sälja sina verk samt möta det alltjämt växande intresset för det handgjorda och unika. I butiken säljs föremålen av medlemmarna själva och det finns möjlighet att träffa oss personligen. I galleriet visar medlemmarna kontinuerligt nya utställningar av utvalda konstnärer och konsthantverkare från hela världen.

karta